Image Alt

Verhalen

Verdorie, wanneer is die site nou actueel

Ondanks alle goede zorgen van vrienden, lukt het me nauwelijks de site up-to-date te houden. Niet dat we veel rijden, maar we genieten buitenmatig, van alles wat we zien en van alles dat we voelen. Ook van het loslaten, ik mis het commercieel gedoe voor geen cent, terwijl ik daar toch een beetje benauwd voor was. Natuurlijk pak ik jet weer op, later, maar nu mis ik het voor geen cent.

Vandaag een rustdag, Trui even lekker laten lummelen. Daartoe zitten we op eem camping, en dat is een cadeautje voor de praktische zaken, zoals bijvoorbeeld 24 uur internet. Maar ook de was en de wc-pot leeggooien op een verantwoorde manier. Water innemen is ookk af-en-toe nodig.

Teleurstellend is hoe Italia veranderd is de laatste jaren. Voorheen waren er nog plekjes aan het strand waar je een tentje neer kon zetten. OK is ben er vaak genoeg weg gestuurd, maar de plekjes waren er tenminste nog. Die lijken nu allemaal ingepikt door de project-ontwikkelaars. Punta Alta is zo’n voorbeeld, prachtig op de kaart, maar met moeite hebben we een plekkie voor de nacht gescoord. Gelukkig met een privé strand op 300 meter afstand, maar toch?

Het weer is ongelofelijk, halve dag regen en de rest 20-25 graden. Ik ga eens kijken of ik er wat foto’s bij kan prutsen, maar anders maar even zonder.

Leuk als er reacties komen, want anders vervreemden we nog meer 🙂

Beetje melig gemaakt, waren aan het vissen naar fungole. Zien er uit als snotjes, je hebt er veel nodig voor één volle lepel.