Image Alt

Verhalen

Wel verbinding geen tekst

naamloos (3 van 4)

naamloos (4 van 15)

naamloos (8 van 15)

naamloos (15 van 15)
Het kostte een dag of 7-8 voordat we verbinding hebben. Nu zitten we net onder Merano Italië (Zuid Tirol waar men Duits spreekt en Dirndl en Lederhosen ons tegemoet treden) en heb ik verdorie geen tekst gemaakt. Moet aan de warmte liggen.

In Afrika was het op de thermometers warmer dan hier, maar de hitte hier valt over ons. We zweten ons de kleren uit, de nachten zijn klef. Dus een verschil als dag- en nacht.

Voel me met Bully hier ook minder op mijn plaats: een knots van een auto in die kleine friemelstraatjes is een rare combinatie. Voelt anders dan op de wijde vlakten van het Afrikaanse continent. Trui voegde een nieuw woord toe voor ons reizen (of parkeren) BermToerisme. Vaak staan we in de berm, ergens halverwege een col, waar auto’s ons voorbij razen. Vandaar het woord

We zijn nu op dag 33 of zo, van de 100. Willen langs de Zwitserse grens blijven rijden, zo lang mogelijk in Italië, om daarna wellicht in Slovenie of Hongarije te belanden. We zien wel.
Beetje onmondig stukje tekst, maar de pizza staat op komen