Image Alt

Verhalen

Laatste klus voor nieuwe reis

Nooijen Terreininrichtingen heb ik een paar maanden mogen begeleiden. Om de visie weer scherp te krijgen, om het vertrouwen in elkaar te herstellen. Afgerond met een goede brainstorm gister. Barstensvol nieuwe ideeën van de medewerkers zélf. Briljante uitspraak van een van de medewerkers om de scholen te benaderen hun schoolplein nou eens écht aan te pakken:

Nooijen maakt van jouw speelplaats je grootste klaslokaal.
kadootje

naamloos-7

naamloos-12

naamloos-15
Heerlijk zo’n proces. Heerlijk ook om dinsdag naar Malaga te vliegen, Bully op te halen bij Helen en de boot te nemen naar Tanger Marokko. Om een zevental vrienden van Twiga Travelcars ergens in die zandbak te ontmoeten. Waar Pier ons de resultaten van zijn verkenningstocht laat zien.
Jammer dat Bert en Ria vandaag huiswaarts moeten om een doodzieke broer te omarmen.
Marokko, here we come. Zeker tot half mei.