Image Alt

Verhalen

We vertrekken

We vertrekken. En nemen graag afscheid van jullie op zaterdag 01 september vanaf 19.30

Trui en ik gaan samen (mijn) droom waarmaken: een reis om nooit te vergeten. Een reis waar we ons geen toerist willen voelen maar reiziger in de ware zin van het woord: ontmoetingen en avontuur.
We gaan via Italië, naar Tunesië, naar Libië en Egypte. Dan zakken we af naar Soedan, Ethiopië, Kenia en Tanzania. Zambia, Zimbabwe en Zuid Afrika zijn dan de volgende landen. Het is de bedoeling om daarna weer noordelijk richting Europa te gaan. We hebben ons twee jaar de tijd gegeven, maar als het zo voelt, kan het ook korter zijn.

We hebben ons huis succesvol verhuurd en dragen de sleutel over per 31 augustus. We willen op een gezellige manier afscheid nemen en nodigen jullie uit voor een avondje wijn, bier & vertier in Boscafé Merlijn, Grafwegenerstraße 32, 47559 Kranenburg, Duitsland. Net over de grens bij Groesbeek. Check op http://www.merlijn.de/index.php voor meer info.
We hebben de meest waanzinnige afscheidsrituelen en geschenken horen passeren. Doe ons een lol, neem je meest vrolijke bui mee en vooral geen [spullen], we moeten dat allemaal de komende jaren meeslepen. Wil je iets van waarde geven: een gesloten envelop. Daarmee zouden we mensen die het minder goed hebben dan jullie en wij, een plezier meer kunnen doen. Daar kunnen we jullie dan ook van op de hoogte houden hoe we jullie envelopjes besteden. Maar voel dat ook weer niet als een verplichting. Er komt een brievenbusje waar je ongemerkt iets wel of niet in kunt deponeren.

Je kunt ons volgen op onze site Niet zoals op waarbenjenu.nl, dus geen geografische verslaglegging, maar een beschrijving van onze ontmoetingen. Korte verhaaltjes, zowel van Trui als van mij. Niet dagelijks, maar periodiek, zodat het vooral niet op werk lijkt! De site zal pas na ons vertrek online komen.
Tot besluit. De uitnodiging verzenden we breed, maar kijk vooral of je d’r zin in hebt en voel het voor 0% als een verplichting. Ook zonder jullie aanwezigheid op deze datum blijven jullie in ons hart.
Op reis blijven we zo goed als het kan bereikbaar op onze e-mail adressen en met de bekende gsm telefoonnummers.

Geert van den Broeck info@why-not.nu 0653312643
Trui Janssen van den Broeck pttj@hotmail.com 0621213457