Image Alt

Verhalen

Hoezo niets te vertellen?

We krijgen dagelijks wel een paar leuke mails, ongelofelijk belangrijk en heel erg leuk om te lezen. De meeste e-mails beginnen of eindigen met de mededeling ‘ja, jullie hebben zo’n groot avontuur, daar steken onze ervaringen maar nietig bij af.’ Dat gezegd hebbend lezen we:

Joniek   (jullie kennen haar niet) is een Everest beklimming aan het voorbereiden.
Kitty       (jullie kennen haar niet) meldt dat Jesper het heft in eigen handen heeft genomen en zelf zijn therapeuten aanstuurt.
Riny       (die kennen jullie wellicht wel) heeft een nieuwe vaste job bij Erik.
Sam      (die kennen jullie ook) heeft lichtdichte gordijnen gekocht waar hij heel blij mee is.
Tommy (die kennen jullie ook) aast op een optreden in Tel Aviv.

Moraal van dit verhaal is eenvoudig. Wij hebben vandaag 7 uur gereden, allemaal asfalt. We hebben eigenlijk weinig meegemaakt, anders dan een waterplas van anderhalve meter diep en alle meters die op tilt slaan. Maar we snakken naar jullie alledaagse verhalen. Dat de C1000 in Billingen aan de Wijn een echte AH wordt. Dat de krokussen boven komen. Dat je weer opnieuw van je kerel bent gaan houden. Nou ja, van dat soort dingen. Hou je vooral niet in, denk vooral niet dat het hier alleen maar avontuur is. Maak je leven niet tot een grijze muizen verhaal zonder opwinding. Deel ons gewoon ook in de alledaagse bijzonderheden, die voor ons weer zo bijzonder zijn om te lezen.